Kontorsmöbler

Har ni en lokal, löser vi resten!

Vi erbjuder ett heltäckande sortiment av kontorsmöbler till nya och befintliga kontor. Vi levererar allt från mattor, belysning och receptionsdiskar till fullt utrustade kontorslandskap med skrivboard och stolar.

Vi skräddarsyr individuella kontorsmiljöer utifrån era behov och förutsättningar.

Självklart hjälper våra handymans till med montering samt bortforsling av allt emballage!

Silent Room

Shhhhhhh…

SILENT ROOM är tystnadens oas mitt i ett modernt kontor. Tack vare den här kontorslösningen har det aldrig varit lättare att koncentrera sig på jobbet eftersom det gör det möjligt för anställda att fokusera under telefonsamtal, videokonferenser eller kreativa uppgifter utan att distrahera andra. SILENT ROOM säkerställer inomhusluftens kvalitet samt akustisk och visuell komfort för anställda.

Läs mer här

Hemmakontor

Vi inreder ditt hem!

Att arbeta hemma har fått en ny innebörd. Det är inte längre något som några få gör då och då, omständigheterna har fått både arbetsgivare och arbetstagare att inse alla fördelar. Idag behöver ingen spana speciellt långt in i framtiden för att inse att hemmakontoret har kommit för att stanna. Det som nu återstår är att möblera det.

Solskydd

Vi tillverkar solskydd efter måttbeställning. Vi erbjuder rullgardiner, lamellgardiner, plisségardiner, honeycellgardinger och barnsäkra rullgardiner av hög kvalitet som vi kan anpassa efter dina behov.

Markiser

Vi hjälper er med markiser till er butik eller restaurang!