Training Partner

KUNDCASE

Levererade profilprodukter:

Beachflaggor
Rollups
Bematrix väggar
Frigolitbokstäver
Tröjor
Kepsar
Mössor
Jackor

Därför har Training Partner fullt förtroende för helhetsleverantören Partner Total!

Om man är en ledande aktör, specialiserad på skräddarsydda utbildningar till fordonsbranschens största varumärken är det viktigt med en leverantör med högt engagemang och stort kundfokus. I snart 3 år har Training Partner gett Partner Total fullt förtroende att leverera högkvalitativa profilprodukter till kursdeltagare återförsäljare, generalagenter, besiktningsföretag och myndigheter.

Utmaning:

Med specialanpassade lokaler och erfaren utbildningspersonal med spetskompetens tar Training Partner emot kursdeltagare från hela landet. Utbudet och servicenivån håller hög nivå och det ställs höga krav på deras samarbetspartners och leverantörer.

Ibland händer det att vi behöver hjälp och det snabbt! Jag hade blivit rekommenderad att ta kontakt med Partner Total inför ett utbildningstillfälle senare under våren, men då det brann lite extra i knutarna ringde jag Richard för att få hjälp. Något vi inte har ångrat, säger Jenny och fortsätter. Vi har förmågan att anpassa våra tjänster till specifika varumärken inom fordonsbranschen och det gör att vi behöver leverantörer som Partner Total med hög närvaro och servicenivå.

Training Partner behövde en tillförlitlig leverantör som tog fram olika profilprodukter som skulle spegla de olika företagens varumärken och samtidigt vara praktiska och användarvänliga för deltagarna. Behovet kunde vara allt från profilkläder, gigantiska bokstäver, ljusboxar, armband, kaffemuggar till vattenflaskor.

Lösning:

Att få mer tid att fokusera på kärnverksamheten och utveckla innehåll samt utbudet, genom att få hjälp med nya idéer och produkter var med andra ord mycket viktigt. I och med samarbetet fann Training Partner sin helhetsleverantör inom profilprodukter i Partner Total.Ebba Johansson och Jenny Westerdahl

 Om vi har frågor, stora som små känns det alltid tryggt att ringa PT. Jag har min favoritkontakt som alltid hjälper till och kommer med förslag säger Ebba Johansson och fortsätter. Det finns andra men vi återkommer hela tiden till Partner Total. Det är smidigt, enkelt och vi har en bra kommunikation. Vi förstår varandra och för mig är det en trygghet som jag uppskattar mycket.

En nyckel till ett framgångsrikt samarbete är givetvis Partner Totals kunskap och expertis. Att leverera profilkläder med hög kvalitet till prisvärda, miljömärkta pappersmuggar gör att det finns ett samförstånd som bygger på leveranssäkerhet och förtroende som i sin tur är med att utvecklar Training Partner och deras affärsområden.

Vid ett tillfälle då Toyota’s förarutbildning behövde tidigareläggas fick vi slå våra kloka huvudet ihop. Med min design och Richards känsla för färg, form och kvalitet kunde vi ta fram en tröja som blev mycket omtyckt. Tröjan blev så poppis att återförsäljaren efter utbildningen beställde flera säger Ebba och skrattar.

Framtid:

Trygg leverantör med stort engagemang!
För att hela tiden tillmötesgå behovet och ständigt förbättra fordonstekniska utbildningar blir det bara viktigare och viktigare med leverantörer som ”gör det lilla extra”. Som förstår verksamheten och vet hur man hjälper till. Från att Partner Total började leverera profilmaterial för över 3 år sedan har det inburit att företagen har utvecklats positivt och stärkts av samarbetet. Precis som Training Partner skapar värden genom långsiktiga relationer med ledande fordonstillverkare som Toyota, Lexus, BMW och Volvo skapas hållbara och fruktsamt samarbete tillsammans med Partner Total.

Förra sommaren hade vi en chefsutbildning där det även ingick en gruppaktivitet i ett välgörandeprojekt. Vi behövde ta fram en påse med diverse produkter som skulle delas ut till personer med olika svårigheter och behov. För oss en viktig aktivitet och med Partner Totals hjälp fick vi precis vad vi önskade och lite till. Bra produkter och ett pris som låg långt under vår budget och som bidrog till att vi kunde hjälpa fler. ”Det går till en bra sak” var svaret från Richard Ternestin, Vd och grundare på Partner Total. Det är sådant engagemang som bygger förtroende och stärker vårt samarbete, avslutar Jenny Westerdahl, projektledare på Training Partner.

Om Training Partner:

Training Partners historia börjar 1994 när dåvarande SAAB skolan i Nyköping knoppas av från General Motors koncernen och förvärvas av några medarbetare.
Sedan 2010 är Training Partner belägna i direkt anslutning till Arlanda flygplats i Drivelab, Explore Arlandastad med alla fördelar det innebär med hög tillgänglighet för deltagare i hela norra Europa.

Sedan 2020 är företaget helägda av den börsnoterade koncernen Arlandastad Group AB.

www.trainingpartner.se

Röster från några av våra andra kunder

Vi på Dstny har använt Richard på Partner Total som leverantör till kontoret av bland annat tryck- & profilprodukter i många år på grund av det breda utbudet, de konkurrenskraftiga priserna och framför allt servicen i världsklass. Med den kombinationen så finns det ingen anledning att använda någon annan leverantör!

Richard har varit vår kontaktperson vid beställning av precis allt man kan tänka sig behöva på ett kontor under väldigt många år, han är alltid snabb på att återkoppla, flexibel och levererar alltid på utsatt tid. Servicen är något utöver det vanliga och de har verkligen allt man kan tänka sig behöva. Uppstår det problem längst vägen så är de alltid snabba att komma med en ny lösning. Vi rekommenderar dem starkt!!