Vi på Dstny har använt Richard på Partner Total som leverantör till kontoret av bland annat tryck- & profilprodukter i många år på grund av det breda utbudet, de konkurrenskraftiga priserna och framför allt servicen i världsklass. Med den kombinationen så finns det ingen anledning att använda någon annan leverantör!

Richard har varit vår kontaktperson vid beställning av precis allt man kan tänka sig behöva på ett kontor under väldigt många år, han är alltid snabb på att återkoppla, flexibel och levererar alltid på utsatt tid. Servicen är något utöver det vanliga och de har verkligen allt man kan tänka sig behöva. Uppstår det problem längst vägen så är de alltid snabba att komma med en ny lösning. Vi rekommenderar dem starkt!!

Training Partner är ett utbildningsföretag inom fordonsbranschen och vi jobbar med flera av de största bilaktörerna på marknaden.

För våra olika uppdrag såsom event och utbildningar har vi sedan ett par år tillbaka jobbat med Richard på Partner Total. Ofta är det kort om tid och nya tankar men det är aldrig några problem. Det finns alltid goda idéer som levereras snabbt och till hög kvalité.